L’IES El Puig i Bongar Perruquers organitzen una marxa solidària amb una escola de Tanzània

Este dilluns 17 de desembre l’Institut d’Educació Secundària (IES) del Puig ha convocat, amb la col·laboració de Bongar Perruquers, una marxa destinada a recollir fons per a una escola orfandat de Tanzània.
La marxa, que està oberta a la participació de totes les persones que vulguen col·laborar, comença a les 9 del matí en l’institut i finalitza en el poliesportiu municipal La Pedrera. Les inscripcions són d’un donatiu d’1 euro i poden fer-se en el moment previ a l’eixida. Per a les persones que no puguen acudir però igualment estiguen interessades a recolzar la iniciativa, s’ha habilitat una guardiola al local de Bongar Perruguers, al carrer Orden de la Merced 29, on podran fer el seu donatiu fins després de Reis Mags.
L’acció es correspon amb l’activitat solidària que el centre educatiu celebra tradicionalment abans de començar les vacances de Nadal. En esta ocasió traspassa les parets de la institució, obrint-se a la participació i col·laboració de tota la ciutadania.
La idea de destinar fons a una escola de Tanzània parteix de Juanra Bonilla, de Bongar Perruquers, que va participar l’estiu passat junt amb un grup d’amics a un programa de voluntariat al col·legi orfandat Blue Sky School de Nambala, Arusha, al nord del país africà.
Es tracta d’una institució que ofereix educació a xiquets i xiquetes que, d’una altra manera, estarien sense escolaritzar i el seu paper és fonamental per salvar vides en la zona. A través de campanyes de recaptació com esta, se li dóna al col·legi l’oportunitat de millorar les seues infraestructures, acollir més alumnes i millorar la qualitat del seu ensenyament. El dilluns 17 de desembre la ciutadania té l’oportunitat de posar el seu xicotet granet de sorra per ajudar a millorar les condicions de vida de centenars de xiquetes i xiquets africans.
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *