L’IES Ramon Muntaner de Xirivella es prepara per a l’imminent inici de les obres d’ampliació

L’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, s’ha reunit este dimarts amb l’equip directiu de l’IES Ramon Muntaner de la localitat davant l’inici de les obres d’ampliació i adequació del centre. A la trobada també han acudit la regidora d’Educació, Encarna Martí, i el regidor d’Infraestructures, Vicent Sandoval.

Els treballs es desenvoluparan en dos fases per evitar que l’alumnat s’haja de desplaçar a un altre centre i l’Ajuntament col·laborarà activament amb el centre facilitant l’ajuda necessària.

D’esta manera, el consistori ha posat a disposició de l’IES un magatzem municipal per a poder deixar el material de les aules de música i tecnologia. Els membres de la brigada d’obres s’encarregaran de fer el trasllat d’eixe material, seguint les indicacions de la direcció del centre.

A més, el consistori cedirà el pati de l’EPA (antiga escoleta) per tal que durant el temps que duren les obres part de l’alumnat puga fer classe d’educació física, ja que part del pati de l’IES estarà en obres.

Segons la regidora d’Educació, Encarna Martí, «estos treballs no són estrictament competència nostra, però ho fem perquè creiem que totes les administracions hem de posar de la nostra part per tal que els treballs es desenvolupen de manera còmoda i ràpida».

La Conselleria d’Educació instal·larà temporalment unes aules prefabricades per a donar cabuda a l’alumnat que haja d’abandonar les seues aules durant la primera fase de les obres.

Segons l’alcalde Montaner, «la millor solució hauria sigut tindre un nou institut per a satisfer les demandes educatives de Xirivella. A pesar d’això, és una bona notícia que en un termini de dos anys l’alumnat del nostre municipi ja no rebrà classes en barracons».

L’empresa adjudicatària per a l’adequació i ampliació de l’IES Ramon Muntaner és Actuacions Públicas y Civiles, S.L. i el pressupost de licitació és de 4.834.000 euros (IVA inclòs) procedents del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *