Línia Verda soluciona en Manises més de 700 incidències en un any

L’aplicació Línia Verda, implantada per l’Ajuntament de Manises al febrer de l’any passat, ha suposat un increment de la participació i implicació ciutadana en la millora del municipi, ja que a través d’aquest servei, els veïns i veïnes de Manises poden informar sobre desperfectes i incidències, de les quals ja s’han resolt més de 700.

Segons el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, “aquest servei ha demostrat molt bon acolliment entre els habitants del municipi i ha afavorit l’ús de bones pràctiques mediambientals i en conseqüència, un desenvolupament sostenible”.

El tipus d’incidències que més s’han comunicat són les que fan referència a “Edificis Municipals”, seguit de “Voreres i Calçades”, “Mobiliari Urbà”, “Parcs i Jardins” i, finalment,  “Neteja Viària”.

Per a poder utilitzar aquest nou servei és necessari procedir a la descàrrega de l’APP Línia Verda. Per a això, l’usuari accedeix a Google Play o APP Store en funció de la tecnologia emprada en el seu Telèfon intel·ligent (Android/iOS). Una vegada localitzada, es duu a terme la descàrrega de forma gratuïta. A partir d’aqueix moment, l’usuari selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència.

El procediment és molt ràpid i senzill: n’hi ha prou amb punxar sobre el botó “Nova Incidència”. Un desplegable amb les diferents tipologies d’incidències apareix en pantalla. L’usuari selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. De forma automàtica, l’APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Ja només queda donar al botó d’enviar. Una vegada enviada, personal de l’Ajuntament rep notificació del desperfecte comunicat. A partir d’aquest moment, s’inicien els tràmits per a donar solució a la incidència detectada. El ciutadà al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l’estat d’aquesta. Al servei Línia Verda també es pot accedir a través del domine www.lineaverdemanises.es.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *