L’intendent de Policía Local de València demanda a la regidora de Compromís contrària a que s’incorpore per comissió de serveis a l’Ajuntament de Burjassot

L’ intendent de Policia Local de València, Leopoldo Bonías, ha interposat una demanda de conciliació contra la regidora de Compromís de Burjassot, prèvia a la interposició d’una querella per calúmnies i injuries per via penal. El passat mes de novembre, Compromís Burjassot es va posicionar en contra de la possible incorporació per comissió de serveis de Bonías com a cap de Policia Local de Burjassot.

El jutjat ha citat a Lluna Àrias per un acte de conciliació, prescriptiu en casos per via penal, aquest divendres. En paraules de la mateixa portaveu: «Vull comparèixer voluntàriament, encara que no tinc cap obligació d’assistir, perquè tinc la consciència molt tranquil·la, i les manifestacions que vaig poder fer varen formar part del procés normal democràtic. He defensat els interessos de les meues conciutadanes i conciutadans com millor se fer i així continuaré fent-ho.»

Des de Compromís, consideren que en cap moment s’ha faltat l’honor del Bonías i que totes les declaracions estan justificades en el legítim exercici de la política municipal.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *