Llum verda per a urbanitzar el PAI del polígon industrial Moncada III

L’obra comptarà amb una inversió de 27 milions d’euros

Moncada començarà pròximament a urbanitzar el Programa d’Actuació Integrada (PAI) del tercer polígon industrial de la ciutat després de 20 anys bloquejat. La infraestructura, que disposa d’una superfície d’un milió de metres quadrats, permetrà a empreses modernes i capdavanteres instal·lar-se en el municipi.
L’empresa encarregada de la urbanització serà Forber, propietària de la major part del sòl, amb un pressupost de 27 milions d’euros.
“El nostre propòsit és desenvolupar un parc empresarial modern, competitiu i atractiu. Amb un milió de metres quadrats, donem resposta a empreses amb necessitat de grans parcel·les de sòl”, sosté Josep Esplà, regidor d’Urbanisme. «Amb este PAI situem a Moncada com un pol atractiu per a l’arribada d’empreses capdavanteres, amb alt valor afegit i que creen llocs de treball de qualitat” afig.
“El futur del polígon III presenta un important impuls per als nostres parcs empresarials en un moment en què avança a bon ritme la implantació de les entitats de gestió i modernització”, assenyala Amparo Orts, alcaldessa de Moncada, i explica: “Este serà un polígon adaptat a les necessitats de hui dia, en el qual hi haurà locals d’oci, restauració i gimnasos amb l’objectiu de facilitar la conciliació dels treballadors».
El polígon III de Moncada és l’únic parc industrial sense urbanitzar en l’eix des de Sagunt fins a Riba-roja de Túria. A més, es troba en un punt estratègic equidistant dels ports de València i Sagunt i amb eixida a l’autovia A-7.