Lluna Àrias: «Defensem un Burjassot sostenible, igualitari i amb identitat pròpia»

Qui és Lluna Àrias i per què arriba a la política?

Soc una veïna de Burjassot, nascuda i criada en este poble. He estat vinculada a diferents moviments socials i associatius des de ben joveneta. Sempre m’ha despertat un gran interés la mobilització col·lectiva i la lluita per la justícia social. Vaig estudiar treball social precisament per això, perquè pensava que em donava la possibilitat de millorar el benestar de les persones. De fet, el salt ve després de prendre consciència que moltes coses no es podien canviar si no era a través de la política. I decidisc prendre’n part i aportar la meua experiència, en la intervenció i en els serveis socials, a la gestió pública del meu poble.

Com és el Burjassot que defenseu des de Compromís?
Defensem un Burjassot sostenible, igualitari i amb identitat pròpia. Un poble on la gent siga feliç i veja els seus drets socials coberts, amb uns serveis socials dotats amb més recursos humans que permeten treballar de forma individualitzada i no creen dependència cap a les ajudes públiques. La gent vol guanyar-se la vida dignament, no haver d’anar a demanar ajudes cada mes. Volem per a Burjassot un desenvolupament econòmic basat en un comerç local fort i competitiu i en una oferta turística potent, que pose en valor el nostre patrimoni. I, per descomptat, un Burjassot amb una horta viva i productiva, on el poble la respecte i l’estime, i on els llauradors i les llauradores puguen viure de les seues collites.

Què destacaries de les persones que formen la candidatura de Compromís per Burjassot?

Som persones que s’estimem el poble, que tenim el nostre lloc de treball i la nostra carrera professional, que no necessitem la política per a viure. Som persones honrades, treballadores i sinceres.
Volem participar en política per fer de Burjassot un lloc millor per a tots i totes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *