L’OMIC de Xirivella participa en el I Fòrum Europeu de consumidors

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Xirivella ha participat en el I Fòrum Europeu ‘Els consumidors i l’accés als sistemes de resolució alternativa de litigis després de la Directiva 2013/11 / UE’ que es va celebrar a Madrid el dia 11 desembre 2015.

 

Este fòrum organitzat per ADICAE i amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat a través de AECOSAN (Agència espanyola de consum, seguretat alimentària i nutrició) ha permés posar en comú les diferents realitats a les quals la transposició de la Directiva ha donat lloc a diferents països de la UE. D’una banda s’han explicat les diferents experiències de cara a l’adaptació pendent a Espanya. D’una altra banda, s’ha aprofundit en les mesures i iniciatives per impulsar la millora de l’eficàcia i l’abast dels sistemes de resolució extrajudicial de conflictes de consum en sectors claus per als consumidors.

 

L’OMIC de Xirivella ha participat aportant la seua experiència en resolució de conflictes a través del Sistema Arbitral de Consum. Cal destacar que a Xirivella es troben adherits al mateix 600 comerços aproximadament.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *