Macaco, Huecco, Rayden i Els Catarres, caps de cartell del Cinturó Jove Fest d’Aldaia d’enguany

El Cinturó Jove Fest calfa motors per a la seua tercera edició amb la publicació de la programació més ambiciosa des que obrira les seues portes per primera vegada l’any 2016. Lesdeveniment musical, que es celebrarà del 28 de juliol al 5 dagost al Cinturó Verd d’esta localitat de l’Horta, reunirà a 19 artistes de diferents estils, des del reggae, el rap o el rock, passant per lelectrònica o el pop. Macaco, Huecco, Rayden i Els Catarres, artistes amb un marcat perfil social, seran els caps de cartell desta cita que ja s’ha consolidat en el calendari festiu valencià amb una forta presència de grups de la nostra terra. Atupa, Auxili, Frida, La Fúmiga, El Tio La Careta o Siberian seran els encarregats de representar la música feta a casa nostra. A ells sunirà el pop-folk dEls Catarres o el reggaeton combatiu de Tremenda Jauría.

Completen el cartell Skapa, Indian, Iseo & Dodosound, Señor Wilson, el metal de Vórtex i el rap de Machete en la Boca. També hi haurà temps per retre tribut a dues bandes mítiques del panorama estatal i internacional. Lo Mejor del Último repassarà els millors temes de la coneguda banda El Último de la Fila, mentre que Foo Fiction cantarà les cançons més emblemàtiques dels nord-americans Foo Fighters.

Segons expliquen des de l’Ajuntament d’Aldaia, «hem elaborat el cartell amb la intenció d’abastar la major part d’estils possibles, i oferir als veïns i veïnes d’Aldaia, i a tots els visitants d’arreu del territori valencià, un ventall de músics i grup d’un nivell molt alt, i amb forta presència de la música en valencià i a casa nostra.

En unes setmanes es confirmaran les dates i els horaris de les actuacions dins de la programació de les Festes Majors dAldaia. El Cinturó Verd de la localitat de lHorta tornarà a ser testimoni desta reunió musical que va començar la seua trajectòria en 2016.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *