Malestar en Compromís i Esquerra Unida Alboraia per la postura del PSOE respecte a la V-21

Compromís per Alboraia lamenta la manca d’actuacions de l’Alcalde respecte la V-21

La coalició recorda que va presentar per registre un escrit en juliol amb qüestions referides a la v-21 que no ha rebut resposta
Compromís per Alboraia manifesta el seu malestar per la postura del PSOE respecte la v-21. Des de la Coalició afirmen «L’alcaldia hauria de representar a tot el ple de l’Ajuntament d’Alboraia i que hauria de defendre allò que ha decidit el plenari. En diferents ocasions l’ajuntament ha aprovat mocions que demanen una paralització del projecte i de les expropiacions i sempre incloent les persones afectades. Ens trobem que el PSOE no està demanant això i el que fa és demanar allò que li pareix. A més, no dóna explicacions de les seues actuacions si no són demanades».

Des de la coalició manifesten que el seu malestar també està provocat perquè van presentar un escrit per registre (26 de juliol, número de registre 8875) amb preguntes sobre la v-21 i l’equip de govern del PSOE no ha respost. Des de juliol s’han reiterat les preguntes en comissions i en plens, i l’equip de govern no les ha respost. Des de la coalició manifesten «no ens valen les excuses de què és un tema tècnic i que s’ha de respondre per escrit, tres mesos són molts mesos per a respondre i a més les preguntes no eren cap capritx, corresponien a les inquietuds de persones del poble, que es mereixen tot el respecte de l’Ajuntament».

En Compromís es pregunten per les prioritats del PSOE d’Alboraia. “Sembla que estiguen més pendents de no molestar al Ministre Ábalos que de defendre els interessos del poble”.

La postura de EU Alboraia

D’altra banda, el passat dilluns 29 d’octubre la consellera d’Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, va exposar en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània, les principals línies del seu departament que se centren en polítiques per aconseguir «territoris, infraestructures i ciutats més amables i amb més qualitat de vida «. Seguidament també va afirmar estar d’acord amb l’obra d’ampliació de la V-21, destinant el tercer carril a transport públic i Vehicles d’Alta Ocupació (VAO), reduint al màxim l’impacte sobre l’horta.

Des d’Esquerra Unida Alboraia “entenem que la inclusió d’aquest tercer carril i la falta de mesures concretes per reduir l’impacte sobre la nostra horta demostren que la proposta del Partit Socialista no dista en res de la de Partit Popular de Mariano Rajoy, artífex d’aquest projecte”.

Per això va afirmar, “des del nostre grup municipal vam rebutjar la proposta de Conselleria per falta de concreció i perquè entenem que aquesta línia no s’ajusta a la política que la Generalitat diu que defensa sobre transport i infraestructures sostenibles. Així ho hem apuntat en la moció que vam registrar aquest passat 1 de novembre a on sol·licitem al Ple d’Alboraia el rebuig a aquesta proposta, la paralització del projecte d’ampliació de la V-21, com hem fet en altres ocasions i el rebuig a la construcció de l’accés Nord al Port que afectaria negativament a l’horta del nostre municipi, entenent, a més que per a Esquerra Unida Alboraia, el Port, és el verdader promotor del projecte d’ampliació de la V-21”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *