Manises abona la primera part del programa Xarxa Llibres

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Manises ha abonat la quantia corresponent amb el primer termini de les ajudes de la Xarxa Llibres a tots els escolars que ho van sol·licitar durant el passat mes de desembre.

La Regidoria d’Educació ha rebut un total de 2.217 sol·licituds per a les ajudes de la Xarxa de Llibres l’import de les quals ha suposat per a l’Ajuntament un total de 69.123,30€.

A més, 304 persones van rebre a setembre l’ajuda de xec escolar gestionada des de la Regidoria de Serveis Socials amb la qual a la immensa majoria se li va cobrir el 100% de l’import de l’ajuda sol·licitada.

D’aquesta manera, en paraules de la regidora d’Educació, Pilar Molina, es comença a complir un dels objectius més importants per a l’equip de govern municipal com és la gratuïtat dels llibres de text per a tots i totes. Al mes d’abril, es realitzarà el pagament del segon termini d’aquestes ajudes i després d’açò, començarà el banc de llibres en tots els centres d’educació primària i secundària de Manises per al pròxim curs 2016-2017.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *