Manises acull les primeres reunions de treball amb els set socis europeus del projecte UParticipate

Manises ha acollit hui les primeres reunions de treball amb els set socis europeus del projecte UParticipate, liderat pel consistori maniser, i que lluita contra la discriminació i el racisme.

 

Després dels contactes previs de manera telemàtica, els representants de Barcelona, Grècia, Xipre, Bulgària, Croàcia, Eslovènia i Romania han mantingut una reunió de coordinació en l’Ajuntament i després han participat en una taula redona amb membres de la Generalitat, l’Ajuntament i les ONGD Jovesólides i Espai Obert El Marítim.

 

Posteriorment han fet un recorregut per l’exposició de panells realitzats per joves del municipi a la Casa de Cultura, han degustat una paella al pati de la Casa de Cultura, i per la vesprada realitzen el taller Les Mans a l’IES Ausiàs March de la ciutat.

 

Demà dissabte mantindran una altra reunió de coordinació i després faran un recorregut turístic per Manises i per València.

 

Aquest projecte té una durada de 24 meses i un pressupost de 148.000 euros. Juntament amb l’Ajuntament de Manises, les entitats participants són: Balkan Agency for Sustainable Development (Bulgària), Municipality of Kalnik (Croàcia), Municipality of Aithenou (Xipre), Association for Developing Voluntary Work Noo Mesto (Eslovènia), Municipality of Farkadona (Grècia), Asociatia Scout Society (Romania) i Mozaika platform for the promotion of jewish cultyure (Barcelona).