Manises aposta per la participació ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises ha elaborat un pla de participació on puguen intervenir les associacions i veïns de Manises en els seus diferents àmbits tant territorials (barris) com a sectorials (per sectors d’activitat) per a l’elaboració del nou Reglament de Participació.

 

“Considerem que la millor forma d’aprendre la participació és participant, el primer pas ja s’ha donat, ha sigut presentar la proposta de pla de treball a les associacions de veïns i a la resta de partits que conformen el govern municipal, arreplegant les seues aportacions”, assegura Manuel Gutiérrez, regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises.

 

A més, el regidor també ha afegit que “el pla de treball contempla les accions a desenvolupar, així com els terminis en cadascuna d’elles, si ben l’objectiu és poder tenir un ampli reglament que arreplegue les idees i necessitats dels ciutadans, la implantació del mateix s’ha decidit fer-ho en tres fases que ens permetran una aplicació ordenada eficientment”.

 

El primer objectiu serà durant 2016 aprovar el Reglament definitiu amb les aportacions dels veïns. Durant l’any 2017 es posaran en marxa la iniciativa popular,  i les campanyes de sensibilitat social. Possiblement, serà durant el 2018 quan se celebren les assemblees de barri i el procés d’aplicació finalitzaria amb l’engegada dels pressupostos participatius

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *