Manises celebra una trobada 10KFem de Running Femení

El passat dissabte 1 de febrer es va celebrar a Manises una de les trobades 10KFem de Running Femení. Els entrenaments van ser dirigits per Merche Ábalos, ambaixadora a Manises, atleta d’elit del Club Atletisme Serrano i subcampiona d’Espanya de Marató Màster 45 en 2016, junt amb Maravillas Aparicio, entrenadora de Running i directora de la carrera. El temps va acompanyar a totes les esportistes que van acudir a aquesta trobada i van gaudir d’entrenaments molt complets, on es va combinar tècnica de carrera amb exercicis per millorar la camallada i canvis de ritme.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises, Maria Irene Camps (Podemos), juntament amb el regidor d’Esports, Guillermo Martínez (APM-Compromís), coincideixen a afirmar que “aquest Ajuntament donarà suport a iniciatives com aquesta que fomenten l’esport i la igualtat i que són especialment necessàries en la nostra actualitat”. D’altra banda, Merche Ábalos, encarregada de dirigir els entrenaments a Manises, ha volgut destacar el gran entusiasme de les dones durant la prova: “aquestos entrenaments són una gran oportunitat per a preparar-nos per córrer amb garanties la 10KFem el pròxim 8 de març”.

Les trobades 10KFem de Running Femení s’estan realitzant a diverses ciutats per preparar la Carrera 10KFem, primera carrera de 10km de categoria femenina d’Espanya que compleix enguany la seua 6a edició i que se celebrarà el pròxim 8 de març a València, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

Aquestes activitats, l’objectiu de les quals és el foment de l’esport femení, es conceben com una activitat oberta dirigida a corredores principiants o expertes que vulguen començar a entrenar, millorar les seues marques i/o completar una carrera de 10km. La inscripció és gratuïta a través de la web de la prova en http://www.carrera10kfem.com/quedadas10kfem/.