Manises comença a eliminar el terme “minusvàlid” de diferents senyals d’estacionament de tot el municipi

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Manises ha començat a eliminar el terme “minusvàlid” de diferents senyals d’estacionament, repartides al llarg de tot el municipi, i s’ha substituït per “diversitat funcional”.

Paraules com  “minusvàlid”, “discapacitat” o “persona amb mobilitat reduïda” aniran desapareixent dels senyals informatius dels nostres carrers per a ser substituïdes per la llegenda “Reservat a persones amb diversitat funcional”. D’aquesta forma, el terme s’adequa també a tots els col·lectius usuaris d’aquests estacionaments els quals no solament presenten disfuncionalitats motores, sinó visuals i/o d’un altre tipus.

Des del departament, s’ha procedit a fer un estudi dels diferents senyals, tant en quantitat com en qualitat. Gràcies a la col·laboració de Policia Local, s’han pogut situar totes i cadascuna dels senyals repartits i procedir a la substitució per més de 100 senyals nous.

Segons la regidora de Mobilitat Sostenible, Carmen Moreno, “és important parar atenció a detalls com aquest, ja que condicionen el tracte igualitari entre la ciutadania. És per això que des del departament de Mobilitat Sostenible treballem per a fer dels nostres carrers un espai en el qual tots i totes puguem conviure en harmonia, sense excepcions.“

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *