Manises concedeix 343 beques per al transport d’estudiants

El departament d’Educació de l’Ajuntament de Manises, ha publicat el llistat definitiu de les persones beneficiàries de l’ajuda de transport per als i les estudiants del municipi que s’hagen matriculat durant el curs 2018-2019 en centres públics i privats que es troben fora de Manises.

 

Aquesta partida, aprovada per primera vegada per l’Ajuntament de Manises, consta d’un total de 80.000 € que s’han repartit entre les persones que complien els requisits. D’aquesta manera, amb 343 sol·licituds aprovades, la quantitat concedida de cada beca ha sigut de 233,23 €.

 

Entre els requisits per a gaudir d’aquesta beca, les persones que la sol·licitaven havien d’estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedira una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del Sistema Educatiu: Grau Universitari, Ensenyaments Artístics Superiors o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, també era un requisit que l’oferta educativa en la qual s’hagueren matriculat no existira al municipi de Manises.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *