Manises ‘decora’ 480 contenidors i 400 papereres en una campanya de conscienciació sobre la neteja

L’Ajuntament de Manises ha finalitzat la campanya ‘Destino Manises Guapa’ amb la ‘decoració’ d’un total de 480 contenidors i 400 papereres amb dibuixos que pretenen conscienciar a la societat sobre el correcte ús d’aquestos elements per a mantindre una ciutat neta.

D’aquesta manera, finalitza la segona fase de la campanya que ja va ‘decorar’ 400 papereres amb dibuixos fets pels xiquets de la ciutat. Aquesta iniciativa ha tingut un cost zero per a l’Ajuntament, que no ha pogut canviar els contenidors a pedal perquè els camions de recollida de la ciutat no estan adequats per aquest tipus de contenidors.

Amb aquesta segona fase de la campanya ‘Destino Manises Guapa’, segons explica Rafael Mercader, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, “pretenem conscienciar els veïns de la localitat amb la decoració de les papereres i contenidors per a mantindre una ciutat neta. Perquè una ciutat neta és responsabilitat de tots i per això, hem volgut involucrar els menuts, perquè ells són els millors ambaixadors de qualsevol ciutat que vulga ser innovadora i model de neteja i conscienciació ciutadana”.

Per donar un pas endavant, l’Ajuntament de Manises ha establert una conversa amb el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, per a continuar amb aquesta campanya de conscienciació.

Aquesta iniciativa es va iniciar a desembre de 2016 des de l’Ajuntament de Manises, en col·laboració amb l’empresa valenciana Esferic Better Things, amb l’objectiu d’involucrar a tota la població manisera per a mantindre una ciutat neta  durant les festes nadalenques.

Per portar a la fi la iniciativa, 1.800 xiquets d’entre 6 i 12 anys de huit col·legis de Manises van fer els dissenys per decorar amb vinil les papereres i contenidors de la ciutat, amb l’objectiu de recuperar la visibilitat d’aquestos elements per a recordar que no són decoratius i sensibilitzar a la societat per fer-ne ús d’ells de la manera correcta.

Manises va ser el primer ajuntament que es va sumar a aquesta particular campanya de sensibilització ideada per Esferic Better Things i que es pretén portar a la resta de municipis valencians.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *