Manises destina més de 30.000 euros per millorar edificis esportius

L’Ajuntament de Manises ha destinat 30.380 euros a l’adequació dels edificis esportius municipals, centrant les seues actuacions en la reparació de la coberta del Trinquet, el condicionament de la piscina d’estiu i l’adequació del bar del poliesportiu municipal. La partida pressupostària més gran s’ha destinat al reforç i la reparació dels murs del frontó, que exigien una intervenció immediata i que han suposat una inversió de quasi 10.000 euros.

“Hem volgut fer front a problemàtiques que arrossegaven els complexos esportius des de fa més de 10 anys. Per exemple, en el cas del Trinquet Municipal teníem goteres que inundaven, cada vegada que hi havia una forta tempesta, totes les sales d’activitats. Hem destinat quasi 3.000 euros per a intervindre en la coberta transitable, impermeabilitzar-la i ajudar, així, a l’evacuació de les aigües residuals. Ara, davant les fortes pluges de la gota freda, el complex s’ha mantingut intacte”, assegura Àngel Mora, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises. Així mateix, Adrián Rodríguez, regidor d’Esports del consistori maniser, assegura que “la reparació de la coberta soluciona el greu problema de suspendre activitats per inundació de les sales, i així no hi haurà motius per a cancel·lar les activitats esportives realitzades en l’edifici”.

Finalment, el pressupost contemplava la remodelació del bar del poliesportiu municipal que exigia no solament la demolició de part de l’estructura, també de tasques d’obra de paleta, revestiments i fusteria, lampisteria i sanejament, instal·lació elèctrica i il·luminació, entre unes altres. Amb tot, la inversió per a aquesta obra ha sigut de vora de 7.000 euros.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *