Manises entrega els Premis 9 d’Octubre a la ceramista Teresa Lahuerta Serra i el Club d’Atletisme Tragaleguas

La ceramista Teresa Lahuerta Serra i el Club d’Atletisme Tragaleguas han recollit els Premis 9 d’Octubre Ciutat de Manises, en un emotiu acte que va tindre lloc ahir en l’Auditori Germanies de la ciutat.

 

Durant la cerimònia de lliurament, es van projectar uns vídeos en els quals es resumia la trajectòria professional i artística de la ceramista manisera, així com del club Tragaleguas i la seua implicació social mitjançant l’atletisme, que sobrepassa l’esfera esportiva per a promoure valors en la infantesa i la joventut.

 

Posteriorment l’alcalde, Jesús Borràs i Sanchis, va fer entrega als guardonats d’un plat commemoratiu d’Arturo Mora elaborat per a l’ocasió, una reproducció de la sèrie Brionia amb l’escut dels Boïl, senyors de Manises, datat entre els anys 1425 i 1455.

 

L’acte va acabar amb l’actuació del grup de cambra Giuseppe Verdi, el qual va interpretar tres peces amb piano, clarinet i flauta travessera.

 

Els Premis 9 d’Octubre es van constituir per l’Ajuntament de Manises amb la finalitat de reconéixer als homes, dones i institucions que s’han caracteritzat per la seua entrega, dedicació, suport i impuls en qualsevol dels aspectes de la ciutat.