Manises es reuneix amb totes les comissions falleres

L’Ajuntament de Manises s’ha reunit hui amb tots els presidents de les comissions falleres de la localitat i amb la Junta Local Fallera per tal d’analitzar les últimes decisions d’ajornament de les Falles preses des del govern de la Generalitat com a mesura de prevenció davant el Coronavirus.

A la reunió han estat presents tant l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis com el regidor de Festes, Carles López i Reyes per tal d’escoltar els problemes que suposa aquesta suspensió temporal i tractar de buscar entre tots alguna solució favorable.

Entre les propostes tractades s’ha parlat de la suspensió d’actes a l’aire lliure i dins de les carpes i d’estar en contacte constant amb la resta d’administracions per tractar de minimitzar la pèrdua que suposarà per a les Falles. D’altra banda, l’Ajuntament de Manises s’ha compromés a agilitzar els permisos i tràmits administratius quan es tornen a celebrar-se aquestes festes i mantindrà una comunicació fluida per buscar la solució definitiva a les falles de 2020.

Segons paraules de l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, «és una llàstima aquest ajornament però la salut és el més important. Vull aprofitar aquestes línies per donar tot el nostre suport al món faller que veu com tot el treball d’un any s’ha vist afectat per causes alienes».