Manises gaudirà d’un Mercat de Nadal els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre

Manises gaudirà d’un Mercat de Nadal que se celebrarà en la plaça Rafael Atard els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, gràcies al treball de la Regidoria de Mercats de l’Ajuntament de Manises. El tret d’eixida d’aquesta nova edició del mercat nadalenc tindrà lloc la vesprada del pròxim divendres 30 de novembre coincidint amb l’encesa de l’arbre de Nadal que estarà situat al carrer Mestre Guillem, 60, a les 17.45 h, a més de les tradicionals llums de Nadal als carrers, que des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises s’han instal·lat als següents carrers i llocs representatius de la ciutat: l’Ajuntament, la Casa de la Cultura, els carrers Ribarroja, Masia de la Cova fins a Cura Català, València, Ceramista Alfonso Blat, Rodrigo Botet, Ferrandis Luna, Molí de la Llum, Tramvies, Major i Mestre Guillem; la plaça Vicente Barberà, i la plaça Dos de Maig; a més a més, l’entrada pel carrer Santos Justo y Pastor, el carrer Rafael Valls, i els barris Sant Jerònim i Sant Francesc compten amb arcs per desitjar bones festes. A més a més, la Regidoria de Mercats per tal de dinamitzar els mercats municipals també s’han enllumenat els mercats de Els Pins i de Els Filtres de Manises.

L’horari del mercat serà el divendres de 17 a 21.30 h, i a les 18 h hi haurà una visita al mercat amb la dolçaina i el tabalet. El dissabte de 11.30 a 14 h, i de 17.30 a 21.30 h, i el diumenge de 11.30 a 14 h i de 17.30 a 20 h. A més, el dissabte a partir de les 12 h una exhibició de ball de l’Escola de Ball Hermanos Agramunt, i el diumenge a la mateixa hora una exhibició per part de l’Escola de Ball Ricardo Arteaga.

«L’objectiu de la col·locació d’aquestes llums és fer els eixos comercials de la ciutat més atractius perquè manisers, maniseres i ciutadans d’altres poblacions, s’animen a fer les seues compres nadalenques al nostre municipi, oferint així, un ambient que fomente el comerç local», segons paraules de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno.

Per la seua banda, la Regidoria de Mercats ha volgut donar un pas endavant  organitzant el Mercat de Nadal de la ciutat, en el qual es vendran tant productes de temàtica nadalenca com artesans, amb el propòsit de promoure activitats que facen gaudir d’aquestes festes a tots els manisers i maniseres. El mercat de Els Pins situat a la plaça Rafael Atard, lluirà il·luminat gràcies a la Regidoria de Mercats i albergarà tendes de betlems, flor i decoració, alimentació «gourmet», detalls i regals originals. També s’han organitzat activitats per als més menuts en un espai infantil que comptarà amb tallers, contacontes, ludoteca, recollida de cartes per al Pare Noel i cantajocs. Un taller temàtic on els més xicotets podran pintar, acolorir i retallar el Nadal, A més, a més, s’instal·larà un «photocall» temàtic per a tota la família, i espectacles com “Elf i la bola”, “Pare Noel en trineu a pedals”, o “Donyet amb xanques”.

La regidora de Mercats de l’Ajuntament de Manises, Mª Irene Camps, ha afirmat que «aquesta iniciativa té com a prioritat crear un espai a la nostra ciutat que servisca com llançament de la campanya de Nadal perquè manisers i maniseres gaudisquen de les festes de Nadal, invitant-los a passar uns dies agradables, d’oci i festius, amb la família i amics, perquè aprofiten a fer les primeres compres nadalenques de l’any».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *