Manises inicia les obres de la baixada als col·legis

L’Ajuntament de Manises dins del Pla d’Eliminació de Punts Negres i Espais Degradats 2015-2019 elaborat des de la Regidoria d’Urbanisme, escometran, en els pròxims dies, l’obra en la zona de la baixada als col·legis. L’Ajuntament ha dotat amb quasi 500.000 € aquesta inversió.

L’obra té com a finalitat millorar i condicionar l’espai entre els carrers de l’Olivera i Teruel. En aquest cas, s’adaptarà l’escala principal per a millorar la circulació per als vianants, i així poder dotar de continuïtat en tot el seu recorregut al Passeig de l’Horta i com a consecuència millorar l’espai enjardinat.

Les obres, que per causes administratives alienes a l’Ajuntament no s’han començat el mes de juny com estava previst, s’executaran durant els pròxims cinc mesos, i afectaran el recorregut per als vianants habitual que transcorria per l’escala o el Passeig de l’Horta. Però, es mantindran les entrades per als vianants del carrer Teruel, tant en el seu pas superior com en l’inferior situat enfront de la Ciutat de l’Oci i l’Esport.

“La baixada als col·legis era una obra necessària per a millorar l’entorn dels col·legis i fer més agradable el recorregut dels centenars de xiquets i adolescents que acudeixen diàriament als centres escolars” segons paraules d’Àngel Mora, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *