Manises llança la campanya “Coneixes la regla ‘T?”

L’Ajuntament de Manises, a través del Centre de Promoció Econòmica, llança una campanya de capatació de joves en relació a l’ocupació  després de cerciorar-se que la població menor de 30 anys no està accedint a treballs per no estar inscrits en els canals oficials de cerca d’ocupació.

 

La campanya “Coneixes la regla ‘T?” pretén aglutinar tots els passos que s’han de seguir en la cerca d’ocupació: defineix-te, prepara’t, planifica’t, connecta’t, mou-te, supera’t i premia’t. En aquesta ocasió, s’ha optat pel llenguatge audiovisual per a tractar d’arribar al públic jove amb una iniciativa que engloba 7 vídeos diferents protagonitzats per joves que expliquen els diferents passos anteriorment esmentats i que seran llançats a través de les xarxes socials en les pròximes setmanes.

 

Aquesta campanya de la regla ‘T va dirigida específicament a joves que han finalitzat els seus estudis o estan a punt de fer-ho, que han eixit del sistema educatiu sense massa expectatives o no han acabat els seus estudis amb èxit i es troben desorientats. A més d’aquells que volen incorporar-se al món laboral però no troben la manera de fer-lo.

 

“L’objectiu principal és que els i les joves s’inscriguen en les oficines de Labora per a poder entrar en el circuit de demanda d’ocupació i posteriorment optar a programes de treball”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica Pilar Bastante. “Preparar i assessorar la joventut en la cerca d’ocupació és una altra dels serveis que també s’ofereixen des de l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament de Manises”, ha afegit Bastante.

 

Una vegada estiguen inscrits en LABORA, ja podran aparéixer en els llistats per a poder accedir a programes d’ocupació gestionats per l’Ajuntament cofinançats per LABORA i Fons Social com el programa EMPUJU o el taller d’Ocupació per a menors de 30 anys “T’AVALEM”, tots dos d’un any de duració.

 

A més de la cartelleria i els vídeos, per a arribar al públic jove, s’impartiran presentacions en els diferents IES de la localitat i en els centres juvenils.