Manises organitza la II Setmana de l’Esport

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat la II Setmana de l’Esport on els diferents clubs esportius de Manises realitzaran multitud d’activitats en les quals podran participar tots els manisers i maniseres que s’acosten a gaudir de l’esport, així com diferents exhibicions de ball, patinatge, natació, i una màster class de Ioga, així com una classe dirigida de defensa personal, entre altres activitats. Aquesta celebració tindrà lloc la setmana del 22 al 28 d’octubre en diferents llocs de Manises.

La II Setmana de l’Esport tindrà com a esdeveniments més destacables diferents activitats: una exhibició de patinatge dilluns 22 en el pàrquing parada de metro Manises a les 18.00 hores, a més es podrà participar en l’activitat però la gent ha de portar els seus patins. L’endemà, dimarts 23 a les 19.00 hores, se celebrarà una màster class de ioga oberta a tot el públic en la Plaça Cor de Jesús. La següent activitat està programada per al dimecres dia 24 a les 19.00 hores, la tradicional Gala de l’Esport a l’Auditori Germanies, on s’entregarà el premi «Tota una vida dedicada a l’esport» a l’esportista de la modalitat de Taekwondo José Antonio Chover, i es distingirà a Antonio Expósito Sanchis i Nacho Pacheco Reyes, esportistes de la modalitat de frontenis.

Per a dijous 25 d’octubre s’ha organitzat una classe dirigida de defensa personal que estarà a càrrec del Club Karate Manises que es realitzarà a les 18.30 hores en el Pavelló Alberto Arnal. El divendres 26 en horari escolar tindrà lloc el Duatló Escolar organitzat a la Ciutat de l’Oci i l’Esport per part del Club Atletisme Tragaleguas. El mateix dia, a les 18.30 hores es realitzarà una conferència sobre “Educació en valors i habilitats comunicatives” organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana en la seu de la federació situada al carrer Aviació, 15 de Manises.

El cap de setmana estarà ple d’activitats, dissabte 27 s’han organitzat unes jornades d’activitats i exhibicions esportives.  Durant tot el dia, a partir de les 10.00 i fins a les 20.00 hores es desenvoluparan activitats pels diferents clubs de la ciutat de Manises. Enguany, i com a novetat, es realitzarà una truita gegant per a tots els assistents. Durant el matí es duran a terme exhibicions de ball, patinatge, karate, dansa del ventre i hip-hop. I a les 12.30 hores es podrà gaudir d’una màster class d’aeròbic. A més, es realitzaran tallers de globusflèxia, pintures, polseres, i moltes més activitats.

Finalment, diumenge 28 conclourà aquesta setmana dedicada a l’esport amb dues activitats. Al matí, a partir de les 9 hores es realitzarà la Trobada Comarcal de Natació organitzat pel Club Natació Fènix Manises que tindrà lloc en la piscina coberta. L’altra activitat, consisteix en una caminada organitzada pel Club de Muntanya. L’hora d’eixida serà a les 9 hores en la Fundació Moviment Ciutadà.

Segons paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, “la II Setmana de l’Esport ha suposat un gran esforç perquè la ciutadania de Manises poguera participar en una setmana repleta d’activitats per a acompanyar a la tradicional Gala de l’Esport”. El regidor també vol agrair la col·laboració dels clubs que conformen el Consell d’Esports i de la gent que participa en aquesta II Setmana de l’Esport.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *