Manises organitza la Setmana de la Mobilitat amb activitats “lliures de Covid-19”

El coronavirus no ha deixat a l’Ajuntament de Manises realitzar totes les activitats que estaven previstes per a la Setmana Europea de la Mobilitat 2020. Les restriccions de reunions i les precaucions necessàries per evitar nous contagis han obligat al consistori ha reduir el número de activitats previstes per a aquesta setmana.

Així i tot, des del consistori no s’han quedat de braços creuats. La regidoria de Mobilitat ha llançat un concurs de fotografia on-line. Des de hui i fins el dia 22, la ciutadania que vullga participar pot enviar la seua foto a setmanamobilitat@manises.es utilitzant un transport sostenible (bicicleta, caminar, transport públic o inclús un vehicle privat compartit). L’ajuntament premiarà a les 100 imatges més originals amb un regal relacionat amb la Setmana de Mobilitat.

«Encara que no és possible realitzar activitats presencials, no hem volgut deixar passar la data i hem volgut fer una iniciativa viable en temps de coronavirus per reivindicar el transporte sostenible i sense emissions», ha apuntat la regidora de Mobilitat, Carmen Moreno.

Dia sense cotxe

A més, la setmana de la mobilitat no s’oblida del Dia Internacional Sense Cotxe. El 22 de setembre, data d’aquest efemèride, la Policia Local tallara el carrer Masía de la Cova des de l’encreuament amb Maestro Chapí fins a l’encreuament amb el carrer San Bernardo. L’objectiu, tal i com detallen fonts municipals és «conscienciar a la població sobre els beneficis que comporta l’augment de l’espai destinat al vianant, als vehicles sostenible, etc».