Manises pinta dos carrers per aclarir l´ús de vianants o bicicletes

La Regidoria de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Manises ha portat a terme una pintura vial en dos carrers de la població per solucionar la confusió existent entre si l´ús era per a vianants o per a bicicletes.

Els conflictes es generaven des de feia temps a l’Avinguda de Roses i Generalitat Valenciana, entre vianants i ciclistes, degut a la confusió  que generava el color del carril de llambordes roges.

El carril no ha estat mai senyalitzat com a carril bici però al tindre un color diferent, els ciclistes l’utilitzàvem com si tingueren la prioritat. Des de la regidoria es vol informar a la ciutadania que aquest carril roig és de vianants en els trams on s’especifica la senyalització. Per aquest motiu, les bicicletes han de circular al costat dels vehicles compartint calçada.

Carmen Moreno, regidora de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Manises ha destacat que «amb les siluetes de vianants que s’han pintat es vol aclarir aquesta confusió i acabar amb una reivindicació continua dels veïns». A més de demanar paciència per als ciclistes, Carmen Moreno ha recordat que també s’està realitzant «un estudi per dissenyar un futur carril bici, incentivant aquests desplaçaments d’una forma segura, afavorint la millora del medi ambient, la funcionalitat, l’eficàcia i rapidesa en els desplaçaments pel nostre municipi».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *