Manises posa a disposició de la Fiscalia tres expedients urbanístics

L’Ajuntament de Manises ha posat voluntàriament a disposició de la fiscalia els expedients relatius a alguns projectes urbanístics que es van realitzar durant el període en què va governar l’anterior corporació municipal.

En la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manises en sessió celebrada l’11 de febrer de 2016, es va acordar, per unanimitat, presentar a la fiscalia els expedients que es van tramitar a l’ajuntament relatius als contractes de camps de futbol de gespa artificial, al subministre de peretes LED i a la construcció del Teatre Auditori Pepe Sancho per si hagueren de determinar-se en ells irregularitats.

En primer lloc, s’ha presentat l’expedient sobre la construcció dels camps de futbol 11 i 7 de gespa artificial en la Ciutat de l’Oci adjudicada per una resolució d’alcaldia a l’empresa ICEVAL.

També s’ha presentat l’expedient relacionat amb el pla d’eficiència energètica en l’enllumenat públic amb peretes LED de substitució directa per a exterior, adjudicada a l’empresa INELCOM.

Per últim, l’expedient de contractació de les obres del Teatre Auditori del qual es va encarregar l’empresa de la Generalitat Valenciana CIEGSA.

En tots els expedients anteriorment anomenats apareixen com a intervinents algunes empreses públiques o privades de les quals es coneix que estan en procés d’investigació per determinades actuacions en l’àmbit de la contractació pública per part del Jutjat d’Instrucció número 18 de València.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *