Manises reclama a la concessionària i a la conselleria de Sanitat la reobertura dels consultoris i la instauració d’un centre d’atenció telefònica a l’ambulatori

L’Ajuntament de Manises ha instat a la concessionària i a la Conselleria de Sanitat, una vegada més, a que faça efectives les peticions que aquest consistori porta arrossegant des de fa mesos a través d’una carta adreçada a les dos administracions sanitàries.

 

Així, l’administració municipal ha demanat, de nou, la reobertura dels consultoris mèdics de Xiprerets i del Carme amb tots els recursos sanitaris necessaris així com la reinstauració dels serveis mèdics que es prestaven als centres, com ara l’atenció pediàtrica en Xiprerets i Atenció Primària en El Carmen.

 

D’altra banda, des del consistori, també sol·liciten a través de l’escrit remés a ambdós administracions, que s’instal·len les centraletes d’atenció telefònica al Centre de Salut de Manises i a tot els municipis del departament, com es va anunciar en setembre de 2020, amb “l’objectiu d’oferir un servei adequat davant la demanda ciutadana actual. Igualment, que posen tots els mitjans tècnics i humans perquè siga efectiva”.

 

Un nou comissionat per al Departament

Addicionalment, l’Ajuntament de Manises ha demanat a la Conselleria de Sanitat que nomene a un nou comissionat per al Departament de Salut, atès que l’anterior persona responsable va deixar el càrrec en octubre.