Manises reforça la seguretat instal·lant 83 càmeres  de videovigilància al llarg de tot el terme municipal

L’Ajuntament de Manises ha instal·lat 83 càmeres  de videovigilància al llarg de tot el terme municipal per tal de reforçar la seguretat ciutadana i protegir el terme municipal davant els vàndals. Aquesta actuació que va començar a febrer de l’any 2022 i, que continua al 2023, ha suposat una inversió d’aproximadament 100.000 €.

 

Segons afirma Guillermo Martínez, regidor de Modernització de l’Ajuntament de Manises, “es tracta d’un pla de seguretat ambiciós que s’està implantant de manera progressiva per diferents zones de la localitat”. “Aquest desplegament tecnològic permetrà blindar i incrementar la protecció de la ciutadania”, ha afegit Martínez.

 

La instal·lació de càmeres s’ha efectuat en diferents edificis municipals, tant a l’interior com a l’exterior. També s’han col·locat, en llocs estratègics, diferents càmeres de control de trànsit i seguretat i altres de reconeixement de matrícules de vehicles.

 

Aquest pla d’actuació que continua durant aquest any, s’ha complementat amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) gràcies a les quals s’han instal·lat càmeres que cobreixen les rotondes d’accés a Manises pel polígon industrial de l’Aeroport i l’avinguda de Roses. En este sentit, al 2023 també s’inclourà una partida, dins de les ajudes que concedeix l’IVACE, que contemplarà la col·locació de més càmeres de videovigilància per la localitat.