Maribel Albalat, reelegida com a secretaria general del PSPV-PSOE de Paiporta

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Paiporta acollia en la vesprada de dimecres l’executiva local que ha confirmat la reelecció de la socialista i alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, com a secretària general del PSPV-PSOE de la localitat.

 

La jornada va servir per a escenificar el suport de la militància local i la confirmació al càrrec d’Albalat, que va ser reelegida com a secretària general de manera unànime.

 

Entre els noms de la llista que conformarà la nova Comissió Executiva Local es troben els I les socialistes que ja exerceixen càrrecs de responsabilitat a l’equip de govern de l’Ajuntament de Paiporta, així com representants de les Joventuts Socialistes, de la militància més veterana i noves incorporacions.

 

En el seu discurs, Albalat ha repassat els quatre anys de mandat, en què a nivell polític la seua executiva ha viscut cinc processos electorals de manera exitosa. “El Partit Socialista a Paiporta ha fet bé les coses i ho ha demostrat amb eixe recolzament majoritari de la població als diferents processos electorals que hem viscut, amb la major pujada en vots de tots els partits a les eleccions Locals de 2019”.

 

A més de la recuperació de l’electorat i l’obtenció de l’Alcaldia a través del pacte de govern amb Compromís, Albalat ha destacat la regeneració de les Joventuts Socialistes a la localitat més de vint anys després. “El nostre equip ha treballat de valent, el que ha permés eixe govern d’esquerres progressista que totes i tots volíem i que Paiporta es mereixia. Ara, amb la Joventut Socialista estic segura que sereu el revulsiu que farà que guanyem el pròxim any a les eleccions locals a Paiporta”.

 

La trobada va comptar amb la presència del secretari Provincial del PSPV-PSOE a València, Carlos Bielsa, que va donar l’enhorabona a Alabat i a la seua executiva pel treball realitzat, mostrant el seu suport al nou equip entrant i  a la tasca que té al davant. “Agraïsc el recolzament que vosaltres em vau demostrar en la meua candidatura per a abordar aquest nou projecte en comú i en què Paiporta tindrà un paper rellevant. Per això, jo també estaré al vostre costat recolzant-vos en tot el que necessiteu, perquè Maribel torne a ser alcaldessa. Amb aquest objectiu treballarem totes i tots junts”.