Marina i Sara, exaltades com a Falleres Majors de València 2019

Les Falleres Majors de València 2019 han rebut aquest cap de setmana les bandes que les acrediten com a màximes representants de la festa de la ciutat de València.

El Divendres va ser el torn de la Fallera Major, Marina Civera. Ribó va ser l’encarregat d’imposar-li la banda al temps que el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li va imposar la Joia.

Marina va poder veure mentre rebia el distintiu als seus familiars i amics i amigues del seu sector que es trobaven a les primeres files atents a cada moviment de la màxima representant.

Els patges, que van acompanyar a Pere Fuset a l’escenar, el seu cosí-germà Robert Picazo, qui ja li va traure la seua banda de Fallera Major de la seua comissió, i la seua Fallera Major Infantil i president de la seua comissió Barri de Sant Josep, Cristina Luján i Javier Giner.

La vesprada del dissabte la protagonista va ser Sara Larrazábal. Joan Ribó, va ser l’encarregat d’imposar-li la banda que l’acredite com a màxima representant infantil del món de les Falles i el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li va posar la Joia.

Sara va poder observar tota l’estima dels fallers i les falleres que es trobaven al Palau de la Música i que van aplaudir al temps que rebia la seua banda.

Els patges, que acompanyaren a Pere Fuset a l’escenari van ser Martín Moreno i Nuria Olivares. Martín va ser el President Infantil de la seua comissió l’any passat i ell ha sigut el que li portà la banda que li acredita com a Fallera Major Infantil de València . Per la seua banda, Nuria és una gran amiga de Sara, ja que els seus germans van ser els màxims representants de la comissió. Ella li portà els rams de flors.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *