Marisa Almodóvar nomenada per unanimitat presidenta de la Mancomunitat del Carraixet

La Mancomunitat del Carraixet ha nomenat per unanimitat a Marisa Almodóvar, presidenta de l’entitat, en un ple telemàtic celebrat hui 25 de març. El nomenament es produeix com un relleu natural després de la defunció sobrevinguda en febrer de LLorenç Rodado, fins aleshores alcalde d’Alfara del Patriarca y president de la Mancomunitat del Carraixet.

Almodóvar ha lamentat la pèrdua del seu company, ha agraït el suport de la resta de representants i ha assegurat que seguirà el full de ruta marcat per Rodado. “Continuarem treballant seguint una visió col·lectiva i vertebradora dels pobles, hui en dia la millor manera de fer política és la governança col·laborativa”, ha apuntat Almodóvar.

A més, Jaume Martínez, Regidor d’Educació i Cultura, Esports i Joventut d’Alfara del Patriarca, també ha entrat a formar part de la Mancomunitat com a vicepresident.

Per altra banda, entre les temàtiques abordades en la sessió, destaca que s’ha aprovat l’ampliació de l’oficina d’informació al consumidor (OMIC), que ara prestarà aquest servei de forma presencial a Almàssera, a més d’en Vinalesa, Bonrepòs i Mirambell i Alfara del Patriarca.

També s’ha acordat obrir una borsa de treball en l’àrea de Treball Social. I es redactarà un Pla de Residus local que marcarà les directrius i necessitats a seguir en matèria d’impacte ambiental i reciclatge. En altre ordre de qüestions, s’ha acordat obrir un ple de condicions per prestar el servei de replegada d’animals abandonats en els municipis d’Alfara del Patriarca, Foios i Vinalesa.