Massalfassar demana ajuda a la Diputació per a completar el carril bici que connecta amb la platja i millorar la circumval·lació

L’alcalde de Massalfassar, Higinio Yuste, ha demanat ajuda a la Diputació per a acabar el carril bici que comunica el municipi amb la platja, en el marc del projecte ‘Camins a la mar’ de l’ajuntament de l’Horta Nord. Yuste s’ha reunit amb la vicepresidenta primera i responsable de Cooperació de la Diputació de València, Natàlia Enguix, a qui ha traslladat les necessitats més urgents de Massalfassar, com és descongestionar el trànsit en el centre del poble a través d’actuacions en la circumval·lació, facilitant la connexió amb la mar.

 

En paraules de Natàlia Enguix, “la reunió amb l’alcalde de Massalfassar forma part del contacte permanent que tant el president com la resta de l’equip de govern tenim de manera periòdica amb els responsables locals per a conéixer els seus problemes i ajudar-los a trobar solucions, a través d’assessorament i ajudes econòmiques”. “Massalfassar vol millorar la seguretat viària en el nucli urbà i culminar el seu carril bici, projectes en els quals la Diputació pot col·laborar”, ha afegit Enguix.

 

L’alcalde ha explicat que “el tram que ens falta per a completar la connexió ciclopedestre amb la mar és el del polígon, que enllaça amb la passarel·la que ja està en marxa”. *Higinio Yuste agraïx “l’extraordinària recepció per part de la vicepresidenta i el tracte que ens dispensa la Diputació”, a la qual també ha presentat el projecte per a “desdoblegar el carrer Sequia Garrofera i millorar la circumval·lació, amb el que aconseguirem reforçar la seguretat viària i guanyar places d’aparcament en la zona de l’escola, que és una altra de les demandes dels veïns”.

 

Massalfassar, amb una població de 2.600 habitants, disposa d’una assignació d’1.150.000 euros en el Pla Obert d’Inversions de la Diputació, el pla coordinat per l’àrea de Cooperació que dirigix Natàlia Enguix i amb el qual podran executar diferents projectes presentats al llarg de la legislatura. Esta quantitat suposa un increment del 28%, amb 250.000 euros més del que el municipi va rebre en els plans d’inversió de la passada legislatura.

 

A més, la localitat de l’Horta Nord rebrà de manera immediata per part de la Diputació altres 125.000 euros de la primera entrega del Fons de Cooperació Municipal, que es completarà en els pròxims mesos amb una segona aportació per part de la institució provincial, que podrà destinar-se tant a inversió com a despesa corrent.