Massalfassar organitza 40 actes per a celebrar les Festes Patronals 2022

Es celebren del 4 al 12 d’agost i enguany es recupera amb una nova ubicació a l’Avinguda Blasco Ibañez, la Nit de Paelles per a tancar les festes, amb l’actuació de La Oxido

L’Ajuntament de Massalfassar ha preparat 40 actes per a celebrar, del 4 al 12 d’agost, les Festes Patronals, que recuperen d’esta manera la seua fisonomia completa, després de dos anys sense algunes de les seues manifestacions més emblemàtiques.

 

Esport, música, processons, jocs i gastronomia són els ingredients del programa de Festes, pensat per a atendre les necessitats de tots els grups d’edat. Els matins queden reservats per als més menuts, que tindran fira infantil, festa de la espuma, mini disco, animació o la tradicional festa del melonet.Com a novetat enguany es farà un espectacle de màgia el dia 12. També una degustació final del curs de cuina Massalfachef, impartit per l’ex concursant del programa televisiu i veïna del poble, Esmeralda Marcos.

 

Les vesprades estan reservades per a les activitats en família, amb espectacles com ‘Magincomio’, una mescla de música i humor, o els musicals ‘Pinocho, el musical’ i ‘Dreams’. La marxa cicloturista pel terme municipal també serà una activitat dirigida als més menuts. Per als no tan menuts, hi haurà per primera vegada a Massalfassar la ‘Holi Experience’, i per a tots els veïns i veïnes, es recupera també la Cavalcada de Disfresses.

 

La Oxido tancarà una setmana de festes en la que també actuaran ‘La Senda’ i ‘Twister’, a més dels musicals ‘La fuerza del destino’, tribut a Mecano, i ‘Con mucho gusto’, homenatge a la gira de Víctor Manuel, Ana Belén i Joaquin Sabina. Completen la programació nocturna ‘Gran Cabaret’, i ‘Valencia en la piel’ espectacles que combinen música, humor i màgia.

 

Pel que fa a l’esport, la pilota obrirà les Festes amb una partida de professionals en la que participen els jugadors locals Alvaro Gimeno, Javi Sansó i Carlos Gil. Hi haurà també la tradicional marxa ciclista fins l’Oronet i una vesprada esportiva amb la participació dels equips locals de frontenis, pilota, tenis i bàsquet. Campionats de truc i futbolí també formen part de la programació.

 

Els concerts de la Societat Musical Massalfassar i de l’Associació de Dolçainers i Tabaleters El Xarquet, també estan presents en un programa de festes que recupera també els sopars populars i la tradicional Nit de Paelles com a cloenda a unes Festes en honor a Sant Llorenç i que també veneren al Cristo de la Protecció.