Massamagrell acollirà la doble competició de la III edició de RunCàncer, carrera i marxa solidària

Massamagrell va estar a la presentació de la tercera edició de RunCáncer organitzat per AECC València. L’esdeveniment va reunir a més de 150 persones al Complex Esportiu Cultural de la Petxina. A l’acte van acudir membres de diferents Juntes Locals que van a participar en el circuit, a més d’investigadors i representants institucionals i d’àmbit esportiu.
En representació de Massamagrell van assistir la Presidenta de la Junta Local contra el Càncer de Massamagrell, Verónica Carrillo, i l’Alcalde i Regidor d’Esports, Paco Gómez, es van mostrar molt contents ja que per primera vegada, Massamagrell, va a acollir aquesta competició, a més en el doble format. I és que el municipi és una de les poques localitats que acollirà la doble competició: carrera i marxa solidària.
RunCàncer es tracta d’un circuit de 40 marxes no competitives i de 20 carreres, que passa a convertir-se en el més gran d’Europa, ja que en aquesta tercera edició triplica el nombre de localitats valencianes participants. Seixanta-u seran els municipis, entre els quals figura Massamagrell, que volen unir-se a aquest esdeveniment 100% solidari. Enguany, 2017 es presenta amb aquest nou circuit però amb un mateix objectiu per a tots: lluitar contra el càncer.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *