Massamagrell celebra la II Jornada Esportiva de les Escoles Públiques

A Massamagrell s’ha celebrat la II Jornada Esportiva de les Escoles Públiques del municipi. Prop de 300 alumnes de cinquè i sisè de Educació Primària pertanyents als tres centres públics de Massamagrell s’han desplaçat fins al poliesportiu per a participar en aquesta jornada, la principal finalitat de la qual és el foment de l’esport sense avivar la competitivitat entre ells.

A més de l’alumnat dels tres col·legis també han participat en aquesta convivència alumnes del cicle formatiu de tècnic d’animació d’activitats físiques i esportives de l’IES Massamagrell, els quals han gaudit de diverses activitats conjuntes i d’una zona de avituallament amb sucs i granissat. 

Des de l’Ajuntament farem el possible perquè aquestes jornades es continuen celebrant durant els pròxims anys ja que de moment aconsegueixen una gran motivació per part de tots els alumnes” ha declarat el regidor d’Esports, Paco Gómez.

Aquest tipus d’activitats serveixen per a fomentar els hàbits saludables i la diversió en la pràctica d’esport així com el treball en equip, la convivència o la cooperació” ha explicat el regidor d’Educació, Pablo Bellver. 


“Estem molt contents de la gran acceptació que van tenir aquestes jornades l’any passat, per tant enguany s’han decidit realitzar de nou. Apostar perquè els nostres alumnes es formen en un àmbit esportiu i saludable és part del nostre treball”, ha comentat l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *