Massamagrell celebra les seues Festes Fundacionals

Aplega el mes de juliol i amb ell les Festes Fundacionals. Aprofitem els primers dies de festa i d’estiu per a celebrar aquest esdeveniment que hem preparat durant l’any amb tanta il·lusió.

Enguany no fallem a les cites ja tradicionals que venen fent-se amb anterioritat en aquestes festes. Des del dia 10 fins al 18 de juliol tenim activitats per a tots els públics. Des del dilluns dia 10 fins el dijous 13 es farà el Cine a la Fresca per diverses zones de Massamagrell, les pel·lícules que es projectaran han sigut triades per la ciutadania per un concurs realitzat en facebook.

Pràcticament des del primer dia, des del dimecres 12 fins dilluns 17 tindrem la fira d’atraccions al Passeig Joan Celda. El dijous 13 per la vesprada tindrà lloc el Lliurament dels Premis Vila de Massamagrell, que en aquesta ocasió es faran al pati del Centre Cultural i que enguany ja són la X Edició. Des del dia 14 fins al 23 tindra lloc la Segona Edició de la ruta de la tapa, que tan bona acollida va tindre l’any passat.

El divendres 14 serà el Sopar de Carrer a les rodalies del Passeig Joan Celda, Organitzat pels Clavaris del Crist, i quan acabe, a les 12 de la nit, Concert de la Unió Musical de Massamagrell, que faran un espectacle de ball i música anomenat “Rebobinando, el mejor POP de los 80”.

El dissabte 15 de vesprada tindrem una de les novetats d’enguany, la carrera Runcàncer, organitzada per AECC per a recaptar diners contra el càncer. Al mateix temps, aquesta associació organitzarà el sopar d’eixa mateixa nit al Passeig Joan Celda, que també és una aposta d’aquest any. Quan finalitze tindrà lloc el Concert de la gira “Sona la Dipu”, amb l’actuació del grup “OCTAVA POLAR”.

Per últim, seguim apostant per la Pilota Valenciana pel que a les Festes Fundacionals podrem gaudir del XXVIII Trofeu Tio Pena, els dies 18, 25 i 1 d’agost. Les partides seran a les 17h al trinquet.

Així doncs, amb aquest ampli repertori d’esdeveniments, tant esportius, culturals com lúdics, vos convidem a vindre al nostre poble, a Massamagrell, a gaudir amb nosaltres i fer d’aquestes Festes uns bons dies d’estiu per a passar amb la família i els amics.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *