Massamagrell celebra el XXIII Campionat Faller de Pilota

 

Ahir diumenge, 18 de febrer, es va disputar el XXIII Campionat Faller de Pilota Valenciana de Masssamagrell en el minitrinquet del municipi. La falla Rei En Jaume es va alçar com a guanyadora del torneig després de guanyar contra la falla La Raval per 60-40. Durant la jornada també es va disputar la semifinal que va finalitzar amb la falla L’Amistat com a tercera classificada, mentre que la falla Les Casetes va quedar en el quart lloc.

Aquest campionat, en el qual han participat les comissions falleres de la localitat, ha estat organitzat per Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament de Massamagrell.

“Moltes gràcies un any més a totes les comissions falleres participants per seguir apostant i fomentant el nostre esport tradicional, la pilota valenciana. També agrair a tot el públic assistent que s’ha acostat al minitrinquet per a gaudir d’aquesta jornada”, ha comentat el regidor de Festes, Paco Gómez.

“Ahir gaudírem d’una jornada que ha unit dues tradicions essencials en el nostre municipi: les falles i la pilota valenciana. A més, també s’han fomentat valors esportius com l’esforç, la convivència, la responsabilitat i el treball en equip”, ha assegurat l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *