Massamagrell concedix 20 beques dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica

L’Ajuntament de Massamagrell ha lliurat les Beques dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica. En total, des de la Regidoria d’Educació s’han concedit 20 beques, deu d’elles per a estudiants d’ESO i altres deu per a estudiants de cicles formatius de grau superior i batxillerat.

Dèsset han sigut per a l’alumnat de l’IES Massamagrell i tres per al Colegio Sagrada Familia. Exceptuant una, totes les beques han sigut aconseguides per xiques. Aquestes comporten una ajuda econòmica de 300 euros, un total de 6.000. D’altra banda, per duplicitat no es van poder donar les beques universitàries, encara que també estaven pressupostades.

Al lliurament van acudir els directors dels centres educatius així com l’alcalde, Paco Gómez i el regidor d’Educació, Pablo Bellver. L’alcalde ha assenyalat que es vol «seguir premiant a estudiants que superen el curs amb major brillantor. Hem vingut observant que durant els últims anys el premi està majoritàriament adjudicat a alumnes”. Així, el regidor d’Educació afig que “es tracta d’incentivar i reconèixer el rendiment acadèmic, l’esforç i la dedicació que realitzen amb un reconeixement de caràcter oficial i una assignació econòmica.”

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *