Massamagrell posa en marxa “MassApp Incidències”

L’Ajuntament de Massamagrell ha posat en marxa “MassApp Incidències”, una nova via de comunicació amb els veïns i veïnes del municipi per a atendre les avaries o incidències de la via pública, parcs i jardins com són trencaments del mobiliari urbà, fanals fosos, fugues d’aigua, etc.

La ciutadania del municipi podrà enviar via WhatsApp al número de telèfon 663821106 un missatge i/o fotografia del desperfecte indicant la localització exacta on es troba.

“Es tracta d’un servei ràpid i gratuït que permet al consistori millorar la gestió municipal. Una vegada es reba el missatge, la incidència serà notificada al departament corresponent perquè siga resolta el més prompte possible. No es tracta d’una eina per a mantindre una conversa amb l’administració ni portar un seguiment de la incidència, únicament serveix per a avisar de desperfectes en el municipi”, explica l’alcalde, Pep Galarza.

“Aquest servei va ser sol·licitat per la pròpia ciutadania en els pressupostos participatius de 2018 que organitza cada any la Regidoria de Participació Ciutadana, i va resultar ser una de les propostes guanyadores. Des de l’ajuntament també creiem que és un bon servei i per això mateix ho hem fet possible” comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

Aquest no és el primer servei de WhatsApp amb el qual compta l’Ajuntament de Massamagrell, des de fa més de dos anys es compta amb “MassApp”, un servei que manté informada a la ciutadania d’avisos i activitats del municipi i que compta ja a prop de 2.900 usuaris registrats.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *