Mediterranean Surf School convida als veïns d’Alboraia a gaudir d’unes sessions gratuïtes d’iniciació al surf

Després d’un intens i «especial» estiu a les platges d’Alboraia, durant el mes d’octubre, i malgrat les bones temperatures, les platges deixen de ser visitades de manera assídua. La veritat és que la Comunitat Valenciana gaudeix d’una mitjana de 285 dies a l’any sense precipitacions i és important destacar que, segons les dades recollides per Mediterranean Surf, durant aquest estiu més de 1200 persones usuàries, han gaudit d’esports de lliscament aquàtic dirigit a la platja de la Patacona. D’ells, el 30% han sigut veïns d’Alboraia.
Amb l’objectiu de fomentar l’ús i cura de les platges durant tot l’any i coincidint amb el pròxim desmuntatge dels quiosquets, passarel·les i balises, Mediterranean Surf School vol convidar als veïns d’Alboraia, el dilluns 12 d’octubre a partir de les 9:00 h, a gaudir d’unes SESSIONS GRATUÏTES D’INICIACIÓ Al SURF que servisquen no sols per a ensenyar uns coneixements bàsics sobre aquest esport, sinó també mostrar la vida de la qual disposa la platja en els mesos menys càlids. Per a poder gaudir d’aquestes sessions-experiències entorn del surf, les persones que ho desitgen hauran de reservar prèviament la sessió mitjançant correu electrònic i es posaran a la disposició dels veïns i veïnes un nombre de places limitades per a evitar aglomeracions.

Les persones que desitgen participar en aquestes sessions, poden contactar via email amb Mediterranean Surf en info@mediterraneansurfschool.com mostrant-los el seu interés a formar part en les jornades veïnals entorn del SURF i la mar i fer la reserva.

MÉS SOBRE MEDITERRANEAN SURF SCHOOL
Mediterranean Surf School és la primera escola de surf de la província de València. Naix en 2011 de mans de surfistes i professionals de l’educació física amb el propòsit principal de fer respirar surf en la costa valenciana durant tot l’any.


L’escola està situada a la Platja de la Patacona i les seues àmplies instal·lacions a la Casa de la Mar compten amb vestuaris, dutxes, aula i botiga. Disposen de tot el material que es puga necessitar, però sobretot compten amb un equip de professionals indicats per a iniciar-se, aprendre i millorar en qualsevol de les tres modalitats en les quals treballen des de l’escola: Surf, Estand UP Paddel (SUP) i Longboard Skate.