Melcior, Gaspar i Baltasar rebran les xiquetes i xiquets al Castell d’Alaquàs en diferents jornades a les que es podrà assistir amb inscripció prèvia

Els Reis Mags d’Orient visitaran Alaquàs i realitzaran una recepció de xiquetes i xiquets al Castell. Donada la situació generada per la pandèmia i les mesures de seguretat necessàries per a fer front al Covid-19, l’Ajuntament d’Alaquàs ha decidit adaptar la programació de Nadal per tal que les xiquetes i els xiquets d’Alaquàs no es queden sense la visita de Ses Majestats.

Melcior, Gaspar i Baltasar rebran totes les xiquetes i els xiquets al claustre del Castell d’Alaquàs d’una manera especial i personalitzada. La recepció tindrà lloc del 2 al 5 de gener en horari d’11 a 14 hores i de 16 a 20:30 hores i a ella s’accedirà amb inscripció prèvia.

La inscripció es podrà realitzar a partir del 21 de desembre a les 11 hores del matí de manera online a través de l’aplicació per a reserva d’entrades creada per l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org/entradas. Es podrà realitzar també de manera telefònica contactant  amb el Departament de Cultura en horari de dilluns a dimecres d’11 a 14 hores en el telefon 661956581.

Per tal de realitzar la inscripció cal ser persona empadronada a Alaquàs i ser major de 18 anys. Cada persona adulta podrà inscriure un màxim de 5 xiquetes o xiquets i haurà de seleccionar el Rei Mag. Serà obligatori l’ús de mascareta per a accedir al recinte així com respectar la normativa establida i la distància de seguretat.

L’Ajuntament d’Alaquàs continua treballant en l’organització d’una programació de Nadal adaptada a les circumstàncies per tal que la ciutadania puga gaudir de les diferents activitats d’una manera segura.