Meliana ja té data per a l’inici de la recollida de fem porta a porta

Ja ni ha data per al inici de la recollida de fem porta a porta a Meliana, la nit del dilluns 28 de novembre començarà el nou sistema de recollida dels residus sòlids urbans (fem).

L’Ajuntament ha recordat que el fem s’ha de traure al carrer de 20 a 22 hores amb els poals que facilita el propi consistori (poalet marró tancat per a l’orgànica i poal blanc tancat per al paper i cartró, els envasos i el plàstic i la fracció resta). I s’haurà de traure cada cosa d’acord amb el calendari que també s’ha facilitat (imant) en funció de la zona del domicili.

En cas de tindre dubtes, l’Ajuntament ha posat a disposició el següent telèfon 689 530 941 o al correu electrònic educadorambiental@sav.es, també la posibilitat d’adreçar-se als educadors ambientals.

Una acció que es farà realitat després d’haver generat molta polèmica en les últimes setmanes. El nou sistema de recollida no ha agradat a molts veïns i veïnes de Meliana que fins i tot s’han arribat a concentrar front l’Ajuntament per a mostrar la seua disconformitat.