Més de 1.000 persones participen enguany en la Sant Silvestre solidària d’Alaquàs

Gran èxit de participació en la cursa de disfresses organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col•laboració del Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs i del club de Triatló Triculpelat. Els beneficis es destinaran a Cáritas.

Alaquàs va gaudir un any més de la que és la cursa més tradicional i solidaria: la popular San Silvestre. Aquesta cursa, que ha tingut un recorregut de 4,6 quilòmetres i que va passar pels carrers del municipi, s’ha convertit en una forma divertida d’acomiadar l’any amb familiars i amistats.

Més de 1.000 persones varen participat enguany en l’activitat organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs, el Club d’Atletisme d’Alaquàs i el club Triculpelat. Una cursa amb una finalitat totalment solidària, ja que la recaptació es va destinar a Cáritas, reconeguda per la seua tasca amb les persones necessitades.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, i el regidor d’esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els premis a les millors disfresses entre tots els participants que competiren en la cursa i que varen demostrar l’alt nivell un any més.

Els guanyadors en la categoria infantil de primer a tercer premi van ser Naiara Pérez Domínguez amb el dorsal 1526, Samira Salvador Iranzo amb 591 i Inés Alfonso Illescas amb 109 respectivament. En la categoria individual adult, els premiats de primer a tercer premi van ser amb el dorsal 175 Víctor Ferrer Gómez, amb el 805 Loren González Nieto i amb el 750 Pablo Valera López respectivament.

En la categoria de col•lectiu, els guanyadors del primer premi van Grup compost per Papà Noel i els seus rens, el segon premi per al Belém vivent i el tercer per al grup que formava el Drac asiàtic.

La Regidoria de medi ambient va repartir bosses amb consells de reciclatge cortesia del govern autonòmic.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *