Més de 1000 veïns i veïnes d’Albalat dels Sorells reben ja el Ban al seu mòbil

Albalat va ser dels primers pobles a posar en marxa el Ban WhatsApp. Va ser l’abril de 2016 quan es llançava el nou servei de comunicació, aprofitant la famosa APP WhatsApp.

Des d’aleshores la xifra d’usuaris d’este servei no ha deixat de créixer fins a arribar als 1024 actuals.

Com diu Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, la posada en marxa d’esta idea del Ban WhatsApp ha permés que molts veïns i veïnes puguen estar informats de tot el que ocorre al poble encara que no estiguen físicament a Albalat. Va ser una iniciativa que a poc a poc s’ha anat estenent a altres poblacions del voltant per la bona acollida que té i per la seua utilitat. Prova d’això sons els més de 1.000 usuaris actuals a Albalat.
Hui este servei es fa pràcticament indispensable i això que només porta en funcionament poc més de 2 anys ha conclòs Claramunt.

Si encara no teniu el servei de Ban WhatsApp al vostre móvil, és molt senzill, cal fer el següent:

1.Agrega el número de telèfon 647 54 58 42 a l’agenda de contactes del teu telèfon mòbil i dóna-li un nom, per exemple BAN AJUNTAMENT.

2.Envia un missatge per WhatsApp, al número que has guardat. Indica vull rebre el BanWhatsApp, afig el teu nom i cognoms. Les teues dades sempre estaran protegides per la Llei de Protecció de Dades.

3.Rebràs el missatge “Ja eres membre de la llista de difusió BanWhatsApp de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells».

4.El BanWhatsApp substituirà progressivament els bans per correu electrònic.

5.Tingues en compte que no s’atendrà ni es contestarà cap missatge rebut posteriorment. El servici BanWhatsApp és només unidireccional, Ajuntament- usuari.

6.El BanWhatsApp farà servir l’opció “llista de difusió” per tant no hi haurà possibilitat d’interactuació entre els membres del grup.

7.Tindràs la possibilitat de donar-te de baixa amb un simple missatge on s’indique “baixa ban”

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *