Més de 300 veïns participen en la Cavalcada dels Reis Mags d’Alaquàs

Més de 300 veïns i veïnes de diferents associacions i col·lectius ciutadans van participar activament en la Cavalcada dels Reis Mags organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la tradicional nit del 5 de gener.

 

L’esdeveniment va eixir del col·legi González Gallarza i va recórrer els carrers fins arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs on es va realitzar una recepció oficial a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i del Consell de Xiquets i Xiquetes que esperaven al balcó de l’Ajuntament.

 

Els Reis Mags van arribar precedits d’una gran Cavalcada protagonitzada pels col·lectius participants: la fanfarria de la Unió Musical d’Alaquàs, l’Escola de Teatre Joan Alabau i els Corresponsals Juvenils, el grup de ball ALHAM, les mares i pares del col·legi Mare Josefa Campos, el grup de Danses l’Olivar i el tren de CAdA amb les Clavariesses dels Dolors i les Falles d’Alaquàs i la Banda de la Unió Musical d’Alaquàs. Van acompanyar les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, l’Associació de Moros i Cristians Perolers, la Junta Local Fallera i els Clavaris del Crist 2016 respectivament. El betlem vivent a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs va córrer a càrrec de l’associació l’Oroneta.

 

Una vegada van arribar a l’Ajuntament, va sonar el tradicional Aleluia i els Reis van pujar al balcó per oferir el seu tradicional discurs. A continuació, ja a l’escenari, van rebre els xiquets i xiquetes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *