Més de 400 persones plantaran arbres el pròxim diumenge a Alaquàs

Més de 30 associacions d’Alaquàs participaran el diumenge 30 de novembre en la plantació d’arbres organitzada pel Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs, una iniciativa mediambiental a la que està previst que assisteixquen més de 400 persones. Sota el lema “Apadrina un arbre”, la jornada ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, la Generalitat Valenciana i els ajuntaments de Xelva i Gestalgar i s’organitza en marc de la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí a l’Albereda Sud, just enfront de l’IES Clara Campoamor. Començarà amb una xerrada mediambiental i a continuació es plantaran els arbres i començaran els tallers infantils. L’activitat està dirigida a tots els col•lectius locals per tal de promoure la conscienciació de la protecció del mediambient i la promoció de l’ecologisme.

Recollida de residus i plantació d’arbres
Aquestes jornades continuaran els diumenges 7 i 14 de desembre a Gestalgar i Xelva respectivament. Aquestes poblacions acolliran també aquesta activitat mediambiental a través de la qual es contribuirà a la plantació d’arbres i la sensibilització cap al medi ambient sinó que també es realitzarà una actividad de recollida de residus sòlids. Per a poder assistir a aquestes activitats, un autobús partirà des de la plaça de l’Ajuntament d’Alaquàs.

El Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, organitza cada any diverses activitats mediambientals amb l’objectiu de conscienciar la població sobre el respecte al medi ambient. Són diverses les activitats de reforestació que s’han realitzat a diferents punts de la Comunitat Valenciana així com campanyes de recollida de residus sòlids.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *