Més de 500.000 euros invertirà la Conselleria d’Habitatge al barri de Les Palmeres

El director general d’Habitatge, Rafael Briet, juntament amb l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i els tècnics de l’EVHA, (Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl),  han participat en un encontre amb els veïns i veïnes del barri de Les Palmeres per explicar-los el Pla d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que inclou les millores de les zones comuns. Durant la trobada els tècnics varen explicar les millores que es portaran a terme en el projecte que ja està redactat. Cal destacar així l’adequació dels vestíbuls, la reparació de façanes i cobertes, la millora de l’accessibilitat, la il·luminació, les xarxes d’aigua potable, entre d’altres.

Durant la reunió, també hi va haver un torn per al veïnat, qui va participar fent propostes i suggeriments per millorar els seus edificis i espais públics. A tots i totes se’ls va entregar un qüestionari per conéixer de primera mà la situació dels edificis i de les zones comuns, unes opinions que s’inclouran al projecte.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, va declarar que, «Després de molts anys de reivindicació per part de l’Ajuntament s’ha aconseguit que Picassent siga un dels dotze municipis en els quals la Conselleria va actuar a través d’uns PIINS, unes obres que tenen com a únic objectiu millorar la qualitat de vida del veïnat i dignificar el barri Les Palmeres».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *