Més de 900 xiquets gaudeixen del programa Apunta’t a l’Estiu d’Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa un any més aquest programa que es desenvolupa durant els mesos de juliol i agost

Més de 900 xiquetes i xiquets participen enguany en el programa Apunta’t a l’Estiu que organitza cada any l’Ajuntament d’Alaquàs per a oferir al públic infantil una oferta lúdica i educativa durant l’estiu i donar una solució de conciliació laboral a les famílies.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i la Regidora d’Educació, Marian Espert, han visitat hui el CEIP Sanchis Almiñano, CEIP Amparo Alabau i CEIP Ciutat de Cremona per a saludar l’equip de professionals que treballa en aquesta iniciativa i conéixer de primera mà les activitats de les quals estan gaudint les i els participants.

Apunta’t a l’Estiu és un recurs per a xiquets, xiquetes i joves de 0 a 16 anys a través del qual desenvolupen activitats que giren al voltant d’una oferta lúdica, educativa i atractiva amb tot tipus de jocs i activitats relacionades amb el temps lliure i una programació adaptada a l’edat i supervisada sempre per professionals del temps lliure i l’educació. Es realitzen excursions, assemblees, tallers de manualitats, estimulació sensorial, conta contes, activitats de psicomotricitat i esportives, videofòrum, ball, dramatització, jocs d’aigua, piscina, aula multimèdia, joc lliure… Compta també amb servei d’escola matinera de 7 a 9 i servei de menjador.

L’equip educatiu d’aquest programa compta enguany amb un total de 94 persones professionals, la major part contractacions noves que responen totes a un perfil jove. Les activitats es desenvolupen a l’Escola Infantil Municipal l’Alqueria, CEIP Sanchis Almiñano, CEIP Amparo Alabau i CEIP Ciutat de Cremona.