Més d’un centenar de persones s’inscriuen per a sol·licitar ajuda sobre la clàusula sòl a Massamagrell

L’Ajuntament de Massamagrell ha organitzat tres dies de consulta perquè totes les persones puguen rebre assessorament. Moltes veïnes i veïns han cridat al telèfon de contacte que es va facilitar per MassApp per a demanar cita, o han acudit personalment a l’ajuntament. Aquesta iniciativa ha tingut un gran acolliment ja que en pocs dies quasi s’han esgotat totes les hores disponibles.

Les clàusules bancàries abusives han sigut un problema per a moltes famílies, per la qual cosa l’ajuntament ha decidit prendre mesures i així les persones afectades tenen a la seua disposició un organisme com és l’OMIC, que ajuda a dur a terme els processos pertinents de reclamació. A més aquesta Oficina es troba disponible durant tot l’any en l’edifici de Serveis Socials els dilluns i dimarts de 9:00 a 13:00 hores.

El mateix Alcalde Paco Gómez ha sol·licitat hora per a ser atès així com també ha volgut assenyalar: “Des de l’Ajuntament de Massamagrell insistim a ajudar a la ciutadania a trobar una solució a les seues preocupacions. Pensem en la utilitat d’aquest servei i en l’eficàcia que podia tenir per a totes les persones”.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *