MiCE torna a Bonrepòs i Mirambell

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCE) va presentar la programació el passat dissabte la seua setena edició, on participaran 30 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana, a més de la seu situada a Madrid. Bonrepòs i Mirambell, per tercer any consecutiu, serà una de les seus de la MiCE 2019 des del pròxim 11 de febrer fins al 22 de febrer.

“El millor és que aquest tipus de mostres arriben a pobles xicotets, és una alegria per a Bonrepòs i Mirambell rebre tantíssims infants i joves per vore curtmetratges de tot el món que a més transmeten valors” ha indicat Rosella Antolí, alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell. A més ha afegit “en el nostre cas és el tercer any consecutiu que som subseu de la MiCE, i en aquesta ocasió més de 2000 alumnes de diferents localitats assistiran a les projeccions escolars”.
Enguany a més a més l’escola del poble ha participat en el concurs Sambori-MICE amb dos booktràilers i el dia 20 de febrer es projectarà el llargmetratge alemany per a tots els públics Timm Thaler o el riure venut de Andreas Dresen.

Imatge de l’any passat
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *